nedeľa 2. septembra 2012

Karfiol v kari omáčke.


 Ďalší recept robený podľa Apetitu a jemne poupravený (a zjednodušený). V hrnci na rozpálenom oleji orestujeme 1 cibulu, 1 cesnak a 1PL nastrúhaný čerstvý zázvor. Po 5min. pridáme 2PL kari a miešame. Prisypeme červenú šošovicu (200g), 1ČL soli, 3PL strúhaného kokosu a zalejeme zeleninovým vývarom (1,5l). Varíme na ohni asi pol hod., kým nie je šošovica mäkká. 10 minút pred koncom pridáme ešte ružičky karfiolu a dovaríme. Podávame s ryžou.


V originálnom recepte nebola soľ, my sme ju však pridali. Ale kto nemá rád veľmi solené jedlá, tomu chýbať nebude :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára